FOREDRAG

Her kan du booke mig til foredrag.

Der er 3 forskellige foredrag jeg tager ud med:

  1. SKAMTALEN!

Jean von Baden, fest-kongen i 20år, mit liv som moderne misbruger med succes, hvorfor, hvordan og hvad der skulle til for at ændre alt.

Oplev et medrivende ærligt foredrag hvor jeg fortæller den sande historie fra livet om natten, fra Kongelige fester, Olympiader, fængsler i NYC, kidnapning i Costa Rica, gogo danser for Hells Angels , plus et væld af kendis historier.

Garneret med baggrunds musik fra alle de tider jeg taler om. En optur/nedtur/opturs historie med høj energi og indlevelse.

2. STOFFER!

Hvilke stoffer er derude? Hvordan virker de? Hvordan bruger man dem sikkert? Hvad gør man hvis det går galt? Kan man blive afhængig? Hvordan kommer man ud af den afhængighed?

Hvilke signaler skal forældre, lærere, pædagoger og de nærmeste holde øje med.

Det er forskelligt fra stof til stof, de signaler belyser Jean bla også i dette spændende og oplysende foredrag.

3. AFHÆNGIGHED?

Hvad er afhængighed og hvad skal der til for at komme ud og ændre sit liv? Kan man blive afhængig af kokain?, Heroin? Ja & Nej… Hvordan kan jeg svare det?

Det belyser jeg i dette nytænkende foredrag, hvor man bliver introduceret til den nyeste forskning inden for afvænnings terapi og får et indblik i mange af de løsninger jeg selv bruger effektivt i min terapi & coaching.

Pris pr foredrag pr. halvanden time: 10-15.000kr.